Tonfisksallad

Tonfisksallad
Foto: TV4

En smal och lättlagad sallad med smak av sommar. Variera matvetet med fullkornsris eller couscous.

26 januari 2009
Visa mer
1

Du behöver

  • 0,5 dl matvete
  • grönsallat
  • 2 gurkskivor
  • 1 tomat
  • 1 kokt ägg
  • ca 100 g tonfisk i vatten
  • 8-10 svarta oliver
  • Dressing:
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk vinäger
  • italiensk salladskrydda

Gör så här

  1. Blanda dressingen och smaka av den.
  2. Koka matvete enligt förpackningen. Fördela sallaten på en tallrik. Skär vackra gurkskivor på längden, skiva tomat och ägg.
  3. Lägg upp alla ingredienserna vackert på tallriken och skeda dressingen över.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept