Tonfiskomelett med paprika och curry

30 m
2
Från Nyhetsmorgon

Tunn omelett fylld med krämig tonfisk, paprika, avokado och svamp.

1 november 2015
Visa mer
30 m
2

Du behöver

Omelett

  • 3 ägg
  • 1 tsk fisksås
  • 1 tsk honung
  • 1 msk curry

Fyllning

  • 200 g tonfisk
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 10 champinjonhattar, tunt skivade
  • 2 avokados, hackade
  • 0,5 dl majonnäs
  • curry
  • några droppar citronsaft
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Mixa i hop omelettsmeten.
  2. Stek tunna omelettpannkakor på medelvärme. Låt svalna.
  3. Blanda majonnäsen med curry, avsluta med salt och peppar och några droppar citronsaft.
  4. Blanda ned tonfisk och hackad avokado i majonnäsen.
  5. Lägg tonfiskmixen och grönsakerna i mitten av omeletten och rulla ihop till en rulle. Skär i fina bitar och servera som fingerfood.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept