Endive med ädelost och valnötter

koket.se
Endive med ädelost och valnötter
Foto: TV4
Tommy Myllymäki 2016Lisa Lemke 2016
Tommy Myllymäki 2016Lisa Lemke 2016

Endive med ädelost och valnötter

5 ingredienser

Goda tilltugg, endiveblad med ädelost och valnötter.

Se Tommy Myllymäki laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 8 blad endive
  • 80 g ädelost
  • 2 msk crème fraîche
  • 8 valnötter
  • 2 tsk honung

Gör så här

  1. Skölj och plocka bladen på endivesalladen. Placera sedan ut på en fin serveringstallrik.
  2. Skär valnötterna i mindre bitar och rosta försiktigt i en torr panna.
  3. Bryt ner ädelosten i en bunke och blanda med creme fraiche.
  4. Klicka ut ädeloströra på varje endiveblad och toppa med rostade valnötter.
  5. Avsluta med att ringla honung över bladen.