Endive med ädelost och valnötter

Endive med ädelost och valnötter
Foto: TV4
Från Mitt kök

Goda tilltugg, endiveblad med ädelost och valnötter.

12 april 2013
Visa mer
4

Du behöver

  • 8 blad endivesallad
  • 80 g ädelost
  • 2 msk creme fraiche
  • 8 valnötter
  • 2 tsk honung

Gör så här

  1. Skölj och plocka bladen på endivesalladen. Placera sedan ut på en fin serveringstallrik.
  2. Skär valnötterna i mindre bitar och rosta försiktigt i en torr panna.
  3. Bryt ner ädelosten i en bunke och blanda med creme fraiche.
  4. Klicka ut ädeloströra på varje endiveblad och toppa med rostade valnötter.
  5. Avsluta med att ringla honung över bladen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept