Bönbruschetta

Bönbruschetta
Foto: TV4

Du behöver

Bönbruschetta

  • 200 g sojabönor
  • kruka mynta
  • 50 g pecorino
  • 4 st skivor lantbröd
  • 1 st vitlöksklyfta
  • God olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Bönbruschetta
    Tryck ut de tinade bönorna ur skalet.
  2. Värm sedan i en kastrull på spisen så att de blir ljumna i lite olivolja.
  3. Salta och peppra samt krossa sedan med en gaffel till en grov röra.
  4. Rosta brödet i en stekpanna utan fett. Gnid sedan in brödet med en vitlöksklyfta.
  5. Avsluta bönkrossen med fint hackad mynta.
  6. Lägg bönkrossen på brödet och toppa med riven pecorino.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept