Toast sikafors med forellrom

Toast sikafors med forellrom
Foto: TV4

Rökt renstek och pepparrot är en klassisk kombination. I det här receptet blir den dessutom elegant i både smak och utseende. Servera som förrätt eller liten kvällsrätt. En matberedare eller mixer är bra hjälp, men det går också bra att strimla köttet fint för hand.

26 augusti 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 100 g rökt renstek
  • 2 dl vispad grädde
  • 4 msk riven pepparrot
  • 4 skivor vitt bröd
  • 4 tsk forellrom
  • 1 knippa gräslök

Gör så här

  1. Vispa grädden, riv pepparroten och skär gräslöken smått.
  2. Skär köttet i mindre bitar och finfördela det i en matberedare. Tillsätt den rivna pepparroten och den vispade grädden, blanda på låg hastighet. Smaka av.
  3. Rosta brödskivorna lätt och skär bort kanterna. Fördela rensteksmoussen på brödskivorna, garnera med en klick forellrom och hackad gräslök.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept