Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Trädgård
Sök
visa meny för konto
Ceviche på pilgrimsmussla
Foto: TV4
Ceviche på pilgrimsmussla
6
Spara
Av:
Tina Nordström
Från: Tinas cookalong 1
13
ingredienser
Sagolikt gott med musslor.
Fest
Fransk mat
Förrätter
Ingredienser
8 pilgrimsmusslor
0,5 röd paprika
0,5 gurka, skalad
1 schalottenlök, skalad
25 g färsk bladpersilja
1 dl olivolja
1 limefrukt, rivet skal
3 limefrukter, saft från
0,5 msk honung, flytande
0,5 chilifrukt
0,5 msk hel kummin
salt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Dela musslorna i tunt och lägg i en vid skål. Pressa över limesaften och låt stå.
Skär paprikan i tärningar, finhacka persiljan. Skär gurkan med en osthyvel.
Finhacka chilin, hacka löken och blanda ner allt i skålen med musslorna.
Riv i limeskalet och avsluta med olivolja. Salta och dra rejält med svartpepparn.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut