Filorullar med dukkah och getost

Filorullar med dukkah och getost
Foto: TV4
Tina Nordström KM
Tina Nordström KM

Filorullar med dukkah och getost

5 ingredienser

Filorullar med dukkah, aprikoser och getost. Härligt frasiga små tilltugg!

Här hittar du receptet på

Dukkah

Läs mer om Nyår med Tina

här

Ingredienser

  • ca 1 dl dukkha
  • ca 10 aprikoser, torkade
  • 100 g getost
  • smör, smält
  • filodeg

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg ut ett ark med filodeg, pensla med smält smör och lägg ytterliggare ett ark till ovanpå.
  3. Skär aprikoserna i strimlor.
  4. Strö över dukkhan.
  5. Fördela ut osten och de strimlade aprikoserna.
  6. Rulla ihop.
  7. Pensla med smör.
  8. Dela dem i bitar, ca 5-10 cm.
  9. Grädda rullarna i 7-10 minuter tills de blir härligt frasiga.