Labneh med granatäpple och pistagenötter

10 min
4
Labneh med granatäpple och pistagenötter
Foto: TV4

Fräscht tillbehör med syrlig yoghurt, söta granatäpplekärnor, salta pistagenötter och stark lök.

5 juni 2014
Visa mer
10 min
4

Du behöver

  • 1 l labneh, avrunnen yoghurt
  • 2 granatäpplen
  • 0,5 dl rostade pistagenötter
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1,5 tsk riven muskotnöt
  • 1 tsk krossad svartpeppar
  • 1 tsk flingsalt
  • olivolja

Gör så här

  1. Skeda upp yoghurten på ett fat. Ta ur kärnorna ur granatäpplet.
  2. Strö över nötter, granatäppelkärnorna och löken.
  3. Blanda kryddorna och strö över även dem på yoghurten. Avsluta med att ringla över olivolja och flingsalt.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept