Stekt äggmacka med kaviarkeso och krasse

15 min
4
Stekt äggmacka med kaviarkeso och krasse
Foto: TV4

Tina Nordströms matiga och enkla äggsmörgås toppad med keso, kaviar och kryddkrasse.

8 december 2014
Visa mer
15 min
4

Du behöver

  • 4 skivor mörkt nötbröd
  • 8 ägg
  • 1 pkt keso
  • 2 msk kaviar
  • 1 ask kryddkrasse
  • svartpeppar från kvarn
  • 1-2 msk smör till stekning
  • 1-2 msk rapsolja

Gör så här

  1. Vändstek alla äggen frasiga i smör och 1 msk olja, ett par minuter per sida.
  2. Blanda keson med kaviar och smaksätt med svartpeppar. Skeda upp keso på en macka, lägg de varma stekta äggen ovanpå och toppa med klippt krasse och ev ett par drag med svartpepparkvarnen. Servera direkt när äggen är varma.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept