Stekt äggmacka med kaviarkeso och krasse

Stekt äggmacka med kaviarkeso och krasse
Foto: TV4
Tina Nordström KM
Tina Nordström KM

Stekt äggmacka med kaviarkeso och krasse

8 ingredienser

15 min

Tina Nordströms matiga och enkla äggsmörgås toppad med keso, kaviar och kryddkrasse.

Ingredienser

portioner
  • 4 skivor mörkt nötbröd
  • 8 ägg
  • 1 förp cottage cheese
  • 2 msk kaviar
  • 1 ask krasse
  • svartpeppar, nymalen
  • 1-2 msk smör, till stekning
  • 1-2 msk rapsolja

Gör så här

  1. Vändstek alla äggen frasiga i smör och 1 msk olja, ett par minuter per sida.
  2. Blanda keson med kaviar och smaksätt med svartpeppar. Skeda upp keso på en macka, lägg de varma stekta äggen ovanpå och toppa med klippt krasse och ev ett par drag med svartpepparkvarnen. Servera direkt när äggen är varma.