Varm potatissallad

25 min
4
Varm potatissallad
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Enklast möjligast - och så otroligt gott. En fräsch sallad på färskpotatis fungerar till nästan allt.

15 december 2008
25 min
4

Du behöver

  • 600 g färskpotatis
  • 100 g parmesanost
  • 1 knippa dill
  • 0,5 st schalottenlök
  • 2 msk olivolja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Repa dillen. Putsa och koka potatisen och dillstjälkarna med lite salt i en kastrull tills potatisen är mjuk. Häll sedan bort vattnet och lägg potatisen i ett fint uppläggningsfat. Hacka dillbladen och löken. Riv osten och fördela tillsammans med dill och lök jämt över potatisen. Salta och peppra. Avsluta med att droppa olivolja över.
Visa mer
Kommentera receptet
Paskkampanj

Fler goda recept