Maräng: Sila äggvitan och vispa den till hårt skum. Tillsätt sockret, lite i taget och vispa i 15–20 minuter. Vänd varsamt ner maizena, bakpulver och vaniljsocker och blanda till sist ner vinägern. Klicka ut marängmassan till en tallriks storlek och sätt in i ugn, 135°. Ändra ugnsvärmen efter 30 minuter till 100° och baka marängen i ytterligare 1 1/2 timme. Ta ut och låt svalna på galler.
Koka en sockerlag av vatten och socker. Sjud utan lock 15 minuter. Gröp ut innehållet ur passionsfrukterna och lägg det i sockerlagen ochh koka i ytterligare 15 minuter. Låt lagen svalna.
vispa grädden. Skiva jordgubbarna och bananerna, skär ananasringarna i bitaroch dela och kärna ur vindruvorna. Lägg all frukt i sockerlagen. Dela marängen i en topp och botten. Den ska vara seg inuti och den går lätt sönder, men det gör ingenting. Varva maräng, grädde och fruktlag. Servera genast.