Teriyakiwok med fläskfilé, paprika och savojkål

20 m
4
Teriyakiwok med fläskfilé, paprika och savojkål
Foto: TV4
20 m
4

Du behöver

  • 250 g äggnudlar
  • 500 g fläskfilé
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 200 g savojkål
  • 2 dl teriyakisås
  • olja
  • salt och peppar
  • 0,5 kruka persilja

Gör så här

  1. Koka upp lättsaltat i en kastrull och koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skär fläskfilé, paprika, savojkål och lök i strimlor. Fräs i olja i en wokpanna tills allt fått en fin stekyta. Krydda med salt och peppar.
  3. Slå över teriyakisås i woken och rör runt. Häll av nudlarna och rör ned i woken. Toppa med persilja och servera!
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept