Tagliatelle med kräftstjärtar

Tagliatelle med kräftstjärtar
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 4 portioner tagliatelle,färska
  • 2 burkar kräftstjärtar i lag
  • 200 g salladslök
  • 2 msk olivolja
  • 4 dl créme fraîche
  • 1 tsk citronpeppar
  • 5 st basilikablad, färska

Gör så här

  1. Koka upp vatten till pastan. Strimla salladslöken och fräs den i oljan utan att den tar färg. Tillsätt crème fraîche och låt koka ihop ett par minuter.
  2. Koka pastan al dente enligt anvisningar på förpackningen. Det tar bra någon minut. Låt pastan rinna av i durkslag.
  3. Häll av lagen från kräftstjärtarna, rör ner dem i crème fraichen och låt allt bli genomvarmt. Servera med den nykokta pastan och strö över färska basilikablad.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept