Tacos

Tacos
Foto: TV4

Ställ grytan på bordet och låt var och en fylla sina tacoskal. Då behåller de sin knaprighet. Godast så. Tomater, sallad och gurkbitar är gott till.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st hårda tacoskal
  • 250 g köttfärs
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 msk tomatpuré
  • 4-500 g krossade tomater med chili
  • 1 burk garbanzobönor (kikärter)
  • svarta oliver
  • ev. små pepparfrukter
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Fräs köttfärsen hårt. Krydda och vänd ned tomatpuré och tomater. Koka 30-40 min.
  2. Vänd ned bönor och hetta upp.
  3. Fyll skalen, garnera med oliver och ev pepparfrukter eller servera grön chilisås till.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept