Svensk nypotatis med kaviar och gräddfil

25 m
4
Svensk nypotatis med kaviar och gräddfil
Foto: TV4

Lyxigt men lättfixat tilltugg med färskpotatis, gräddfil och kaviar. Servera gärna till ett glas bubbel när gästerna samlas…

27 augusti 2015
Visa mer
25 m
4

Du behöver

  • 12-16 små nypotatisar
  • 1 knippe dill
  • 50 g kaviar (efter smak)
  • 3 msk gräddfil eller crème fraiche
  • svartpeppar från kvarn

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten med dillstjälkar i 10-12 minuter.
  2. Låt svalna, skär av ett lock på potatisen och gröp ur en liten del i toppen på varje potatis. Toppa med en klick gräddfil/crème fraiche och kaviar. Sätt på ”locket” igen på sniskan och garnera med dill. Lägg upp på fat.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept