Sufflésmörgås på mammas vis

Sufflésmörgås på mammas vis
Foto: TV4

Det här är en smörgås som kräver lite pyssel. Glöm för all del inte regeln att gästerna ska vänta på sufflén och inte tvärtom. Servera direkt.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl räkost
  • 1 st äggula
  • 2 msk dill, finhackad
  • 1 st äggvita, uppvispad
  • 4 skivor formbröd, vitt
  • 200 g räkor, oskalade
  • Garnering:
  • sallad
  • gurka
  • tomat

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda majonnäs, räkost, äggula och dill.
  2. Vänd försiktigt ned den uppvispade äggvitan och bred massan på brödskivorna.
  3. Gratinera ca 10 min och garnera med sallad, gurka och tomat, plus skalade räkor.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept