Stekt fisk på risbädd

Stekt fisk på risbädd
Foto: TV4

En lättlagad vardagsmiddag med mycket smak.

31 mars 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 600 g laxfilé
  • salt och vitpeppar, malen
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk fiskfond, koncentrerad
  • 0,25 g saffran (1/2 kuvert)
  • 100 g haricots verts

Till servering:

  • kokt ris

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200°. Lägg fisken i en smord ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Blanda samman grädde, fond och saffran. Slå blandningen över fisken.
  2. Stek fisken i ugnen i ca 20 minuter eller till en innertemperatur på 60°. Koka haricots vertsen i lättsaltat vatten.
  3. Servera fisken med haricots verts och ris.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept