Stefanos Catenaccis goda Toscana

Stefanos Catenaccis goda Toscana

Stefano Catenacci bjuder på favoriter från sitt älskade Toscana. Lättlagade, smakrika rätter med dofter och smaker från ett soligt Italien.

Stefano Catenacci styr ett av Sveriges främsta restaurangkök på Operakällaren i Stockholm.

I sin kokbok Mitt goda Toscana bjuder han på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat och som han helst lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme!

Kokboken ingår i serien "Mästerkockarna vid din spis", där även Melker Andersson och Markus Aujalay har bidragit med varsin bok.

Böckerna är utformade på ett speciellt sätt, varje recept har en egen sida och kan fällas upp och ställas på köksbänken - superpraktiskt!

Här kan du fler av Stefano Catenaccis recept »

Mitt goda Toscana

Här kan du köpa boken »

Smakprov ur Mitt goda Toscana