Crostino med lardocreme och päronmostarda

Från Efter tio

Den här lilla anrättningen svänger du ihop på nolltid, och den är riktigt, riktigt god. Men den kräver en tur till saluhallen eller en välsorterad delikatessaffär för lardon och päronmostardan. Om du ine vill göra mostardan själv förstås. /Stefano

Gör din egen päronmostarda. Koka den av 5 dl vatten, 5 dl strösocker och 1 msk senapsfrön.

1 oktober 2010
Visa mer
4

Du behöver

  • 3 st formbrödsskivor, skurna i 4 små rundlar vardera
  • 80 g lardocreme (finns att köpa färdig i saluhallar och delikatessdiskar)
  • 20 g päronmostarda
  • 2 msk olivolja
  • Svartpeppar, efter smak
  • körvel

Gör så här

  1. Rosta brödskivorna.
  2. Lägg en klick lardocreme och en hälften så stor klick päronmostarda på varje skiva.
  3. Toppa med svartpeppar och lite olja.
  4. Avsluta med en körvelkvist.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept