Antipasto misto

Antipasti miso
Foto: Joel Wåreus

Blandad förrättstallrik med italienskt småplock.

Lardo är en italiensk specialitet. En bit späck/fett som man oftast skär i tunna skivor.

Se fler recept från

Stefano Catenacci



Se fler recept från

Efter tio


11 oktober 2011
4

Du behöver

  • 100 g chiantisalami
  • 100 g lardo i tunna skivor
  • 100 g parmaskinka i tunna skivor
  • 4 st vildsvinskorvar, små
  • 2 st buffelmozzarellor
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 1 tsk timjan, hackad

Gör så här

  1. Lägg upp lardon och strö timjan över skivorna, lägg upp resten av charkuterierna och mozzarellan.
  2. Servera, förslagsvis som på bilden, med inlagda grönsaker och bruschetta.
Visa mer
Kommentera receptet
Paskkampanj

Fler goda recept