Avokado Surprise

4

Du behöver

  • 2 st avokadofrukter
  • 2 st krabbor
  • 100 g chèvreost
  • 4 msk crème fraiche
  • 4 st strimlade rädisor (det yttre röda)
  • 7 msk olivolja
  • 1 msk strimlad basilika
  • 200 g blandsallad
  • 1 msk vit- el rödvinsvinäger
  • salt och nymalen vitpeppar

Gör så här

  1. Halvera avokadofrukterna, gröp ur köttet och skär ner i mindre bitar (spara skalen). Tag ur innehållet i krabborna (spara rommen till vinägrett) och lägg undan klorna till garnering. Blanda krabbköttet med crème fraiche, chèvreost och avokadokött. Smaka av med salt och vitpeppar, fyll avokadoskalen med röran och toppa med rädisorna.
  2. Gör en vinägrett genom att mixa 1 msk krabbrom, 2 msk olivolja, salt och vitpeppar. Gör ytterligare en vinägrett genom att mixa basilikan med 2 msk olivolja, salt och vitpeppar. Vänd ner blandsalladen i 3 msk olivolja, vinäger, salt och vitpeppar.
  3. Uppläggning: Fördela sallad och avokadohalvor på portionstallrikar. Skeda upp vinägretterna på ett dekorativt sätt och garnera med krabbklorna.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept