Lufttorkad kotlettrad med färsksparris och olivfärskost

4

Du behöver

  • 300 gr Lufttorkad kotlettrad eller ex Serranoskinka
  • 12 st förvällda, gröna sparrisar
  • olivolja
  • vinäger
  • svartpeppar
  • flingsalt
  • 2 dl Philladelfiaost
  • 20 st svarta, urkärnade oliver
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk citronsaft
  • salt och peppar
  • Sallad och örter att garnera med.

Gör så här

  1. Fördela tunnt skuren skinka på tallrikar. Dela dom förvällda sparrisarna på längden och marinera dom med olivolja, vinäger, salt och peppar. Lägg sparrisarna på skinkan.
  2. Blanda färskost med hackade svarta oliver. Smaka av med olivolja, citron, salt och peppar. Lägg ett "ägg" av olivosten på varje sparrishög och ringla lite av marinaden runt om på skinkan. Garnera med sallad och örter.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept