Kantarell och kycklingpytt med senapscreme

4

Du behöver

  • 4 kycklingfiléer, i tärningar
  • 8 färska gula lökar, i klyftor
  • 200 g små kantareller, eller delade stora
  • 16 kalla kokta färskpotatisar, i tärningar
  • 8 sticklökar, i skivor
  • smör och matolja
  • salt och peppar
  • 1 burk örtcrème fraîche
  • 2 msk dijonsenap
  • salt och vitpeppar

Gör så här

  1. Stek den tärnade kycklingen i en stekpanna med smör och olja tillsammans med den klyftade färska löken och kantarellerna.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Låt den stekta kycklingen, svampen och löken vila på en tallrik.
  4. Hetta upp stekpannan på nytt och lägg i den tärnade, kokta färskpotatisen.
  5. Låt den steka så att den får färg.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Vänd nu i sticklöken och kycklingröran och blanda försiktigt runt.
  8. Blanda crème fraîchen med senapen och smaka av med salt och peppar.
  9. Servera pytten direkt med cremen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept