Stark dragonsås till kyckling

Stark dragonsås till kyckling
Foto: TV4

En kall dragonsås passar bra till kycklingen. Här har vi hettat till såsen med lite chili.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk finhackad gul lök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk torkad dragon
  • 0,25 tsk torkad chili
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm malen vitpeppar

Gör så här

  1. Skala och hacka den gula löken. Lägg den i vitvinsvinäger tillsammans med dragonörten och chilin.
  2. Blanda samman crème fraiche, majonnäs, salt och peppar.
  3. Vänd ner lök- och dragonblandningen i crème fraichen och låt såsen stå svalt till serveringen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept