Sparriskrustader

Sparriskrustader
Foto: TV4

Värm krustaderna och fyll dem just innan de ska serveras. God förrätt men passar också bra till en stekt köttbit eller stekt lax.

26 januari 2009
Visa mer
8

Du behöver

  • 6-8 st krustadformar

Stuvning:

  • 2 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 3-4 dl sparrisspad
  • kaffegrädde
  • 400 g sparris från burk
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Fräs margarin och mjöl i en kastrull. Späd med spad från burken samt grädde. Krydda och koka 5-10 min.
  2. Dela sparrisstjälkarna, ta undan knoppar att lägg överst och vänd ned resten i stuvningen.
  3. Fördela stuvningen i krustadformarna. Garnera med knopparna. Servera direkt.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept