Spaghetti med lax och rosépeppar

Spaghetti med lax och rosépeppar
Foto: TV4

Rosépeppar sätter sin speciella prägel på den här rätten, som är både lätt- och snabblagad.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 paket spaghetti
  • 600 g laxfilé
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • 1 tärning fiskbuljong
  • salt och malen vitpeppar
  • 2 tsk grovkrossad rosépeppar
  • 0,5 knippa dill

Gör så här

  1. Sås: Blanda samman crème fraiche, grädde och smulad buljongtärning i en kastrull. Koka upp, sänk värmen och låt puttra i 3 min. Krydda med salt, peppar och rosépeppar.
  2. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
  3. Skär laxen i stora tärningar. Vänd försiktigt ner i såsen och hetta upp. Servera till nykokt pasta. Strö över extra rosépeppar och dekorera med dill.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept