Spaghetti med chili, vitlök och persilja

Spaghetti med chili, vitlök och persilja
Foto: TV4

Ofta är det enklaste det godaste. Den här snabblagade rätten är genial i sin enkelhet. Passar även bra som tillbehör till både kött och fisk.

10 augusti 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 500 g spaghetti
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 röd spansk peppar
  • 1 knippa bladpersilja
  • 1 dl olivolja
  • salt och malen svarteppar

Gör så här

  1. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet.
  2. Skiva vitlök och chilifrukt tunt. Hetta upp en stekpanna med hälften av olivoljan. Fräs vitlök och chili mjuka i wok eller stekpanna. Häll i spaghettin.
  3. Blanda väl och vänd i finhackad persilja och salt. Droppa över olivolja och dra några varv med pepparkvarnen. Servera genast.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept