Detta är en hamburgare för den som gillar mycket smak, säger matglade Sonny, som gärna bjuder på den här hamburgaren. Sonny är inbiten viktväktare, så den här hamburgaren kan du gott äta utan dåligt samvete för viktens skull.
Bre ut hela köttfärsmassan på en plåt. Sprid ut soja, chilipulver, grillgrydda och dragon över köttfärsen. Krossa vitlöken och sprid ut även denna över köttfärsen. Rulla ihop köttfärsen och knåda den ordentligt så att kryddorna blir väl inblandade. Rulla färsen till en avlång rulle som du sedan delar i fyra delar. Forma fyra stora, tunna hamburgare.
Skala och skiva löken. Grilla/stek hamburgarna tills du ser köttsaft pressas upp på ovansidan. Då är det dags att vända hamburgaren och steka andra sidan.
Dela på hamburgerbröden och värm i ugnen eller mikron. Lägg upp under- och ovandelarna med insidan uppåt. Fördela sallatsbladen och hamburgerdressingen på underdelarna. På ovandelarna klickar du på ketchup och senap samt gul och röd lök.