Tillsätt hälften av mjölken, allt mjöl och saltet. Vispa smeten klumpfri. Häll i resten av mjölken.
Smält lite smör i en stekpanna. Häll smeten till fina runda pannkakor, se till att de inte blir för tjocka. Ställ åt sidan.
Hacka löken fint, pressa vitlöken. Fräs all lök i lite olja i en stekpanna.
Tillsätt köttfärsen och stek den gyllenbrun.
Tillsätt krossade tomater och låt puttra i några minuter.
Krydda med spiskummin, chilipulver, gurkmeja, salt och malen koriander.
Tvätta paprikan och skär i fina tärningar. Blanda riven ost och paprika och krydda med salt. Fyll varje pannkaka med cirka 3 matskedar av köttfärsblandningen. Lägg dem i en gratängform. Strö paprikaost- blandningen över och gratinera i 175 grader tills osten har smält. Garnera gärna med färsk koriander vid servering.