Charleston Champagne Punch

Från Nyhetsmorgon

Champagnedrink med passionsfrukt, hallon och blåbär. Servera i antik kristallskål och dricks ur tekoppar (som i 1920-talets NYC).



9 november 2013
Visa mer
2

Du behöver

  • 1 passionsfrukt
  • 1 näve färska hallon
  • 1 näve färska blåbar
  • 0,5 glas passionsjuice
  • 2 glas champagne

Gör så här

  1. Lägg i hallon, blåbär och urgröpt passionsfrukt i ett shakerglas (spara lite till garnering).
  2. Muddla frukten och bären.
  3. Häll i passionsjuicen.
  4. Lägg i is i shakerglaset och skaka om.
  5. Häll över drycken i kristallskålen som är fylld med is.
  6. Garnera med hallon, blåbär och passionsfrukt.
  7. Häll på champagnen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept