Snabblagad sillsallad

Snabblagad sillsallad
Foto: TV4

Den traditionella sillsalladen ska gärna hackas långt i förväg och stå och dra för att bli riktigt god. Den här varianten av sillsallad kan tillagas strax före servering. Tänk bara på att kokta, kalla potatisar behövs.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 burk matjessill
  • 1 vinteräpple
  • 1 ättiksgurka
  • 3 kokta, kalla potatisar
  • 7 dl tärnade rödbetor
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk söt svensk senap
  • en gnutta malen vitpeppar

Gör så här

  1. Tärna matjessillen, äpplet, ättiksgurkan och potatisen.
  2. Rör ihop gräddfil, senap och peppar.
  3. Blanda ner gräddfilsblandningen och de tärnade rödbetorna i hacket.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept