Smördegspastejer med fyllning

Smördegspastejer med fyllning
Foto: TV4

Varma smördegspastejer passar bra när snön ligger vit på taken!

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st smördegspastejer
  • 1 paket fryst broccoli
  • 100 g rökt skinka
  • 100 g champinjoner
  • 2 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • salt och peppar
  • ca 3 dl mjölk eller gräddmjölk
  • 1 st tomat

Gör så här

  1. Finhacka svampen och fräs den med matfett i en kastrull. Pudra över mjölet och späd med mjölken till en fin stuvning. Vänd ner den finhackade skinkan och låt småkoka 10- 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Grädda pastejerna enligt anvisningarna på förpackningen och koka broccolin klar. Låt den rinna av.
  3. Fyll pastejerna med bitar av broccolin samt stuvningen.
  4. Garnera med några små broccolibuketter och en tomatklyfta och servera pastejerna varma.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept