Smördegskrustader med kycklingstuvning

Smördegskrustader med kycklingstuvning
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 4 st frysta smördegskrustader
  • Fyllning:
  • 1,5 msk margarin
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl kaffegrädde + spad från sparrisen
  • 1 burk sparris, 225g
  • kött från 1/2 kyckling (kokt eller grillad)
  • 1 dl finhackad persilja
  • paprikapulver
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Fräs fett och mjöl i en kastrull. Späd med grädde och sparrisspad. Smaka av med kryddor. Låt stuvningen småkoka 10 minuter.
  2. Vänd ner sparrisen och kycklingköttet samt persiljan. Grädda krustaderna enligt anvisning på förpackningen.
  3. Fyll krustaderna med stuvningen. Pudra lätt med paprika och garnera med persilja.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept