Skinkrullar med ölsmak

Skinkrullar med ölsmak
Foto: TV4

Skinkrullar i en gräddig sås kryddad med ljus öl är en succérätt.

26 januari 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • 8 skivor kokt skinka
  • 2 skivor rökt skinka, hackad
  • 1 huvud bladsallad, finhackad
  • ca 1,5 dl riven ost
  • salt och peppar
  • 1 dl ljus öl
  • 1 dl vispgrädde
  • paprikapulver

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda sallad, rökt skinka och 1 dl ost till en pasta. Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg ihop de kokta skinkskivorna två och två. Fördela fyllningen över och rulla ihop. Lägg dem med skarven ned i en ugnsform.
  3. Blanda ölet och grädden och slå över. Strö på resten av osten. Pudra med paprika och gratinera i övervärme tills osten smält. Kokt ris passar bra till.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept