Sätt ugnen på 175 grader och förbered en springform genom att smörja den med smör eller använda bakplåtspapper på sidorna och botten av formen.
Vispa äggen och sockret ljust och pösigt, låt det ta en stund.
Tillsätt de torra ingredienserna, en i taget, under fortsatt vispning.
Häll smeten i formen och grädda i mitten/nedre delen av ugnen i cirka 40 minuter, men det är beroende av ugnen. Använd gärna en provsticka, är den torr när den kommer ut är tårtbotten färdig.
Vit chokladfluff
Dela chokladen i små bitar och lägg i en bunke. Värm grädden tills den nästan kokar, den får dock absolut inte koka!! Häll den heta grädden över chokladen. Rör om tills det är en jämn smet.
Ställ in i kylen för att svalna, gärna över natten. Lägg i färskosten och vispa upp till en bra konsistens.
Lemon curd
Tvätta citronerna noga och torka. Koka upp citronsaft från två citroner och rivet skal ifrån alla tre, ihop med strösocker och smör. Sila sedan av vätskan.
Blanda ut maizena med saften från din tredje citron och rör ner detta i vätskan.
Vispa samman äggen och rör ner dem i vätskan, ställ tillbaka på spisen och sjud till citronkrämen tjocknar. Häll över din lemon curd i en ren skål och låt svalna.
Montering
Blanda lemon curd med vispad grädde. Dela båda bottnarna i tre och bred ut chokladfluffet och sprid ut hallonen över den. Lägg på nästa botten och ha lemoncurdgrädden och lägg på toppen. Spackla hela tårtan med lemoncurdgrädde och täck hela tårtan med vit marsipan.
Med tårtpinnarna stöttar du upp den översta tårtan så att inte tyngden läggs på nedersta tårtan.
Mönstra sidorna och använd dig av marsipan som blir över och gör ett band som du sprayar med ätbar kopparfärg.
Gör en ros för att ha på toppen. Spraya med kopparfärg på rosen innan montering. Sätt dit en silverkula i varje kors i mönstringen på tårtan.