Sill med blåbär och rosmarin

Sill till midsommar

Sill är svenskars favorit på högtidsbuffén - speciellt vid påsk, midsommar och jul. Men sill är lika gott vid andra tillfällen, som en lättare sommarlunch.

Att sillen dessutom är väldigt nyttig verkar ha fallit i glömska. Sill innehåller mycket Omega-3 och dess nyttiga fetter och borde kanske därför ätas oftare än tre gånger per år. Här nedan har vi samlat ihop de bästa sillreceptet för en riktigt god midsommar. - de flesta är superenkla att göra själv.

Sill

Abba krämig romsill
Abba Sill med earl grey och citrus
Abba Vitlök- och basilikasill variant
POPULÄRT
Abba kärringröra
Karl Fredriks ramslökssill

Karl Fredriks ramslökssill

Karl Fredrik Gustafsson

Fler goda sillar

POPULÄRT
Paj med spenat, feta och soltorkade tomater