Sill à la Russe

Sill à la Russe
Foto: TV4

Den här läckra sillrätten räcker till fyra som huvudrätt och till 6-8 personer som förrätt eller på buffé.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 burkar matjessill
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 burkar crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 gul lök
  • 2 st saltgurkor
  • 1,5 dl tärnade rödbetor
  • 1 dl finklippt dill

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av och skär i bitar. Lägg den i bottnen på en form. Skala och hacka äggen och strö ovanpå. Blanda samman crème fraiche och majonnäs och bre på.
  2. Hacka dill och rödbetor.
  3. Skala och hacka löken. Hacka gurkorna. Blanda samman och lägg i en rand snett över sillen. Lägg dill och rödbetor i ränder bredvid.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept