Krämig ingefärssill

15 min + 240 min
4
Från Nyhetsmorgon

Laga Sigrid Báránys krämiga ingefärssill - perfekt till påskbordet.

Servera med kokt potatis.

30 mars 2013
Visa mer
15 min + 240 min
4

Du behöver

  • 1 burk 5-minuterssill
  • 1 dl crème fraîche
  • 0,5 dl sweet chilisås
  • 1,5 msk färsk ingefära, riven
  • 0,5 st lime, zest
  • 2 st salladslök
  • 0,5 krm salt
  • Limesaft, efter smak
  • 1 st salladslök, till garnering

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av ordentligt.
  2. Skiva salladslöken.
  3. Blanda alla ingredienserna och blanda sedan med sillen.
  4. Låt sillen dra i kylskåp, helst i 4 timmar innan servering så den hinner dra åt sig smakerna.
  5. Garnera med skivad salladslök vid servering.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept