Kanapé med kungskrabba, och avokado

Du behöver

  • 12 st minikrustader (färdiga, köpta)
  • 15 cm kungskrabba, ben, rensade
  • st lime, saft
  • 0,5 krm salt
  • 1 st avokado, hackad
  • 4 st körsbärstomater, urkärnade och strimlade
  • 1 st salladslök, skivad
  • 0,5 st färsk röd chili, hackad
  • Koriander att dekorera med

Gör så här

  1. Blanda limesaft och salt och rör om.
  2. Blanda salladslök, avokado, tomat och röd chili i en skål. Droppa över den saltade limesaften, lite i taget och smaka av – det ska inte bli rinnigt.
  3. Fördela avokadoröran i krustaderna, toppa med kungskrabba och ett korianderblad. Tycker du inte om koriander, använd dill istället. Servera direkt.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept