Nubberöra

10 min
4
Nubberöra
Foto: Fredrik Sandin Carlsson
10 min
4

Du behöver

  • 1 burk matjessill
  • 4 ägg
  • 0,5 gul lök
  • 0,5 röd lök
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl gräddfil
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 1 knippe dill
  • 1 knippe persilja

Till servering:

  • knäckebröd

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen.
  2. Häll av sillspadet och dela sillen i centimeterstora bitar.
  3. Finhacka löken och lägg ner den och sillen i en bunke.
  4. Tillsätt alla ingredienser utom ägg och persilja och blanda ihop.
  5. Lägg upp röran på knäckebrödsskivor och garnera med hackat ägg och persilja.
  6. Servera gärna med öl och snaps.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept