efter stängning markus

Så gör du bästa varma mackan!

Det kan tyckas simpelt med en vanlig smörgås, men vem älskar inte en perfekt krispig och smarrigt fylld varm macka? Här delar Markus Aujalay med sig av tre säkra tips hur du lyckas med den perfekta mackan!

Markus Aujalays bästa tips för den perfekta mackan

1. Valet av bröd är otroligt viktigt! Välj ett gott bröd och stek gärna skivorna innan så de får en frasig yta. 

2. Gör du currymajonnäs till din macka är det bäst att värma curryn i lite olja innan. Då blir den mildare och får en mer aromatisk smak.

3. Montera allting snabbt medans alla grönsaker är kripsiga och brödet fortfarande är varmt.

Här kan du se Efter stängning där utslagna deltagare från Sveriges mästerkock duellerar om en chans till revansch. Johannas Club Sandwich tävlar mot Cindys Vietnamesiska baguette och Markus Aujalay är domare!

Se vinnarreceptet här