Vildsallad med vitmögelost, inlagda rabarber och vild gräslök

4

Du behöver

Sallad

  • 1 l vildsallad
  • 200 g vitmögelost
  • 200 g inlagda rabarber
  • 2 msk skuren gräslök

Inlagda rabarber

  • 0,5 kg rabarber
  • 0,5 l vatten
  • 0,5 kg socker
  • 0,5 st citron, skalet
  • 25 g ingefära
  • 1 dl vild körvel

Gör så här

  1. Inlagda rabarber
    Koka ihop vatten, socker, körvel, ingefära i bitar och citronskal.
  2. Rensa rabarbern och skär den sedan i bitar på cirka 1 cm.
  3. Lägg dem i den kokande lagen.
  4. Stäng av och låt det svalna.
  5. Sallad
    Blanda sallad med inlagda rabarber.
  6. Lägg på en bit ost och sist gräslök.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept