Rabarbermilkshake med kokossmördeg

Från Nyhetsmorgon

En milkshake med smak av rabarber som passar perfekt som efterrätt, tillsammans med kokossmördeg.

10 april 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 250 g rabarber
  • 2,5 dl vatten
  • 3 dl socker
  • 4 st kardemumma kärnor
  • 2 dl mjölk
  • 1,5 dl is
  • 1 st platta smördeg
  • 1 dl kokos

Gör så här

  1. koka ihop vatten och 2 1/2 dl sokcer, kardemumma och rabarber i bitar cirka 5 minuter.
  2. Låt det svalna.
  3. Kavla ut smördegen, stick i den med en gaffel, skär passande bitar.
  4. Lägg dom på en bakplåt, strö på kokos och sedan socker.
  5. Baka på 200 grader i ugnen cirka 6-8 minutter. Tills dom får färg.
  6. Mixa den kalla rabarberlagen med mjölk och is.
  7. Server med kokoskakorna.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept