Roy Fares 2016 Från Mitt kök

Roy Fares bounty

30 m + 2 h
18 bitar
Roy Fares bounty
Foto: TV4
30 m + 2 h
18 bitar

Du behöver

  • 100 g kokosolja
  • 220 g kokosflingor
  • 10 g vaniljsocker (1 msk)
  • 20 g agavesirap (2 msk)
  • 75 g grädde (0,75 dl)
  • 400 g mjölkchoklad

Gör så här

  1. Smält kokosolja i en kastrull. Blanda det sen med kokosflingor, vaniljsocker och agavesirap i en bunke. Sist blandar du i grädde.
  2. Häll ut allt i en avlång sockerkaksform klädd med bakplåtspapper och stoppa i kylen minst 2 timmar eller frysen 1 timme.
  3. Ta ut och dela i önskad storlek och stoppa in i kylen igen.
  4. Smält mjölkchoklad över ett vattenbad och doppa sen dina kokosbitar i chokladen, strössla lite kokosflingor över och låt stelna. Förvara i kylen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept