Rostbiff med endiver

Rostbiff med endiver
Foto: TV4

I stället för en vanliga kall potatissallad kan du välja varma tillbehör, som smakar bättre vintertid. Perfekt GI-mat om du vill undvika kolhydrater.

26 januari 2009
Visa mer
1

Du behöver

  • ca 100 g skivad rostbiff
  • 2 endiver
  • ca 100 g surkål från burk
  • 1 dl grönsaksbuljong
  • skivad gurka och hackad persilja

Gör så här

  1. Förväll endiverna i lättsaltat vatten tills de känns mjuka. Känn efter med en sticka eller vass kniv. Låt dem rinna av. Grilla dem hastigt i grillpanna eller servera dem kokta.
  2. Hetta upp surkålen med buljongen. Skär eller hyvla gurkan. Lägg upp alltsammans på tallrik och strö över lite persilja.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept