Rostbiff med ananassallad

Rostbiff med ananassallad
Foto: TV4

Varför bara potatissallad till rostbiffen? Pröva denna sallad smaksatt med olika frukter och ris.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 8 skivor rostbiff, tunna
  • Fyllning:
  • 1 liten burk ananas
  • 0,5 st paprika, röd
  • 2 st äpplen, syrliga
  • 2 st ägg, hårdkokta
  • 1 dl ris, kokt och kallt
  • 1 dl blekselleri eller gurka, finhackad
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk curry
  • kryddkrasse till garnering

Gör så här

  1. Låt ananasen rinna av och tärna den smått. Tärna även paprika, skalade äpplen och ägg.
  2. Blanda alla grönsakerna, ägg och ris i en skål och rör ned majonnäs och grädde till en lagom fast fyllning. Smaksätt med curry.
  3. Klicka fyllningen på rostbiffskivorna och vik till strutar. Lägg på serveringsfat och stick ned lite kryddkrasse som garnering. Serveras kylt med rostat bröd och smör till.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept