Rosenbröd med mimosasallad

Rosenbröd med mimosasallad
Foto: TV4

Ett vackert litet fyllt rosenbröd passar fint som förrätt eller drinktilltugg. De kan fyllas några timmar i förväg och vänta i kylen.

26 januari 2009
Visa mer
10

Du behöver

  • 10 st rosenbröd
  • 2 msk majonnäs
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk ljus dijonsenap
  • 1 dl av vardera tärnat:
  • äpple
  • gurka
  • rotselleri, kokt
  • ananas
  • persika
  • 1 paket bacon, strimlat

Gör så här

  1. Stek baconet knaprigt och hacka det fint.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche och senap och vänd ned frukt, grönsaker och hälften av baconet.
  3. Värm bröden en kort stund i ugnen, skär av ett lock och gröp ur lite av inkråmet. Fyll bröden, garnera med bacon och lite av frukten.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept