Rorsmans frestelse

Rorsmans frestelse
Foto: TV4

En härlig böcklingrätt som kan serveras som förrätt eller huvudrätt med kokt nypotatis.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 8 stora böcklingar
  • 2 äpplen
  • 1 liten purjolök
  • 0,5 burk hackade rödbetor
  • 1 liten burk kapris
  • Dressing:
  • 1 dl matolja
  • 0,33 dl vinäger
  • 0,5 tsk salt
  • Lite vitpeppar
  • 1-2 tsk fransk senap

Gör så här

  1. Rensa fisken och lägg upp filéerna på ett fat. Skala och tärna äpplena och lägg dem bredvid tillsammans med finstrimlad purjo, rödbetor och kapris.
  2. Blanda dressingen och häll över den. Låt gärna fatet stå och dra en stund innan det serveras.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept