Vit chokladmousse à la Bianca

Vit chokladmousse à la Bianca
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 2 dl vispgrädde
  • 150 g vit choklad
  • 1 st ägg
  • 1 dl kesella gourmet
  • 200 g skogsbär, frysta
  • basilika, färsk

Gör så här

  1. Vispa grädden hyfsat fast.
  2. Smält den vita chokladen över vattenbad tills den PRECIS smälter.
  3. Vispa ägget, tillsätt chokladen, kesellan och sist grädden.
  4. Rör om tills jämn konsistens uppnås.
  5. Häll detta i serveringsglas och ställ in i kylen.
  6. Lägg bären att tina upp något.
  7. Ta ut chokladmoussen i sina nu kalla serveringsglas.
  8. Häll lite av de tinade bären över lite snyggt, helst rumstempererade.
    Servera!
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept